По-малко от две години след привличането на Кепа Арисабалага от

...
По-малко от две години след привличането на Кепа Арисабалага от
Коментари Харесай

Челси има готов заместник за разочароващия Кепа

По-малко от две години след привличането на Кепа Арисабалага от Атлетик Билбао, Челси може още веднъж да извади огромна сума пари за вратар. Причината е, че испанецът напълно не е безапелационен в изявите си и мениджърът на отбора Франк Лампард желае да го смени с нов пазач от лятото.

Според последните информации Челси ще се насочи към Андре Онана, който си построи отлична известност в Аякс, само че към този момент има предпочитание да продължи кариерата си в по-силно състезание.

23-годишният камерунски национал е привързан с гранда от Амстердам за още две години. През последните месеци се говореше за интерес към него от страна на Тотнъм и даже Барселона - клубът, чийто младеж е.

В Челси към този момент работят по правенето на лист с възможни нови попълнения за вратарския пост. Лампард най-вероятно ще бъде съветван при избора си от треньора на вратарите Кристоф Лолишон и легендата Петер Чех.

Бъдещето на Кепа ще стане ясно дефинитивно в идващите седмици. Статистиката обаче е безапелационна, че той прави с 12% по-малко спасявания спрямо предишния сезон, а грешките му са зачестили.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР