По-малко от две години бяха нужни, за да може знойната

...
По-малко от две години бяха нужни, за да може знойната
Коментари Харесай

Знойната Алекса напълно прежали Денис, лудо влюбена е

По-малко от две години бяха нужни, с цел да може знойната Алекса да прежали Денис Теофиков! Сексапилната гримьорка има ново гадже и не крие, че е бясно влюбена в него.

Чалга звездата полетя от терасата на 7-ия етаж на жилището на обичаната си Алекса в София. Фаталният случай се случи в края на октомври 2021-ва. Оше преди да дойдат незабавните медици, 21-годишният реализатор издъхна, а формалната версия остава и до през днешния ден самоубийство.

Едрогърдата брюнетка оповести публично връзката си с млад красавец и провокира вълна от мнения, множеството от които в нейна отбрана. Въпреки че сподели сантиментална фотография, Алекса крие самоличността на любовното си завладяване, написа " България през днешния ден ".

" Доста от вас още веднъж ще ме посочат с пръст, само че споделям и демонстрирам, че сърцето в мен още веднъж е отворено и още веднъж обича! Обича мощно, бясно и чисто! Въпреки всичко и макар всички аз съумях да запазя себе си и сърцето си, съумях да намеря сродна душа, която да обикна! Това е индивидът, който ми даде още веднъж мощ, вяра и ме върна още веднъж към живота! Обичам те ", изповяда пред своите почитатели в обществените мрежи гримьорката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР