По-малко от два месеца след като за първи път дойде

...
По-малко от два месеца след като за първи път дойде
Коментари Харесай

Рицарят на ангелите идва отново в България

По-малко от два месеца откакто за първи път пристигна в Европа, с цел да организира лекуване и медитации за хиляди нуждаещи се в България и да образова доброволци, които да ползват неговите лечения, Рене Мей още веднъж е тук, с цел да продължи делото си.

Изборът на България не е по никакъв начин инцидентен. Мей смята, че страната ни има доста мощен нравствен заряд. Преди време той сънува учителя Петър Дънов и схваща от него, че точно нашата страна е мястото, несъмнено за новия нравствен напредък в новата ера. Рене Мей усеща „ нещо, което към този момент е усвоено тук “ и е уверен, че не бърка.

Рицарят на ангелите, както го назовават, ще бъде в Пловдив на 2 септември, на 9 септември в Бургас, във Варна на 16 септември и в София на 23 септември, оповестиха уредниците.

Всички средства от продажбата на билети ще бъдат изразходвани за наем на залите, в които се организират терапиите и образованията, както и за кино лентата за България, върху Рене Мей и доброволците ще снимат у нас.

Рене Мей е французин, хуманист, човек на мира без никаква политическа или религиозна принадлежност. Със своето високо “Духовно развитие” е основал техника за “Клетъчна регенерация”, която може да се ползва за лекуване на всички хора. Много деца, младежи и възрастни са излекувани физически и прочувствено с тази новаторска и в това време доста елементарна техника, която всеки човек може да се научи да ползва върху себе си и околните си.. Рене е посветил доста години от своя живот на филантропичната активност в Африка, Европа, Азия и Америка. Неговата активност включва визити на лечебни заведения, старешки домове, домове за сираци, затвори, институции и западащи общности.

“Да вярваш в това, което се вижда не изисква доста старания. Но да вярваш в това, което не се вижда - не може да бъде повече от същността на Любовта и Вярата. “ Рене Мей.

Фондация Рене Мей е основана в Мексико през 2007 година Тя е построила 8 безвъзмездни клиники в страната и наброява над 5 000 доброволци, които гратис оказват помощ на хората, дарявайки лечения с безусловна обич.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР