По-малко от два месеца остават до старта на Евровизия 2022,

...
По-малко от два месеца остават до старта на Евровизия 2022,
Коментари Харесай

Малтийската представителка на Евровизия посети България

По-малко от два месеца остават до старта на " Евровизия " 2022, а тази година той ще се организира в Торино, Италия.

Малтийската представителка на състезанието е Ема Мускат, която е в България.

Песента, с която вземам участие се споделя " Аз съм това, което съм ". Това е ария за любовта към самия себе си, за това да бъдеш мощен и да откриеш единение. Тази ария приказва за това по какъв начин ние сме съвършени такива, каквито сме и просто би трябвало да се обичаме. Човек има потребност от леко бутане, тъй като от време на време се усещаме незадоволителни или не толкоз положителни, би трябвало да се впишем в дадени правила, съвършени стандарти, които обществото постанова, само че знаете ли какво - ние сме неповторими такива, каквито сме, споделя Ема.

Едва на 22 години, Ема Мускат добива голяма известност в Малта и Италия. Дебютът й на огромната сцена е през 2018 година, когато взе участие в италианско шоу за гении.

Днес, 4 години по-късно тя сбъдва фантазията си да взе участие в състезанието " Евровизия ".

Италия е моят втори дом, имам много почитатели и фенове там, несъмнено аз съставлявам моята страна Малта и съм толкоз признателна за поддръжката, която получавам досега от Малта и от цяла Европа. Нямам самообладание да отида в Торино, да се кача на сцената, да се срещна с другите участници и несъмнено да ви покажа това, върху което работихме, тъй като работихме толкоз старателно и това е най-силната ми година от много време насам, тъй че ме чака едно вълнуващо премеждие.

Нарича Италия втори дом, само че споделя, че не би живяла на друго място, с изключение на в Малта.

А каква е в живота?

Ема отвън сцената? Аз съм много сензитивен и обичащ човек. Обичам да спортувам, обичам да съм към фамилията ми, към кучето и приятелите ми. Извън актьора, който съм, аз съм едно обикновено момиче, което обича естествени неща.

Така, с необятна усмивка и доста неспокойствие, чака приключението Евровизия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР