По-малко от ден след финала на Световното първенство по футбол

...
По-малко от ден след финала на Световното първенство по футбол
Коментари Харесай

Милен Радуканов и Тончо Токмакчиев: Финалът между Франция и Аржентина беше отличният завършек на първенството

По-малко от ден след финала на Световното състезание по футбол в Катар специфични посетители в студиото на " Денят стартира " бяха футболният треньор Милен Радуканов и известният артист Тончо Токмакчиев, които споделиха усещането си към шампионита, както и страхотният край, който през вчерашния ден ни предложиха Франция и Аржентина.

И двамата посетители се сплотиха към позицията, че вчерашната борба за трофея е била изключителна и е била отличният свършек на шампионата.

" Имахме едно доста положително международно състезание, а след вчерашния мач може да кажем, че то беше и най-хубавото и най-резултатносто. Това беше, може би, един от най-хубавите финали и считам, че беше страховит свършек на това състезание. Имаше много неточности като за край. Аржентина водеше мача до 80-та минута, само че по-късно за две минути се срина и финалът стана страховит ", разяснява Милен Радуканов.

" Да, финалът беше извънреден. Помня всички финали от 1974 година насам, само че това беше страховит трилър. Огромен професионализъм, нерви - имаше всичко от футбола. Красотата на футбола е в това, че нещата са същински като от живота. Победителите в никакъв случай не ги съдят, тъй че каквото и да кажем за Аржентина, те са международните първенци. Мога да кажа, че те изиграха и най-интересните мачове на шампионата. Те са кралете ", показа Тончо Токмакчиев.

Радуканов, който в своята кариера има мачове с екипа на ЦСКА и Левски, а като треньор с изключение на " алените " е водил още отбори като Пирин Благоеврад, Ботев Пловдив и Септември София показа още, че огромна част от почитателите са симпатизирали на Аржентина на финала поради Лионел Меси, за който това бе последният късмет да вдигне международната купа, която досега липсваше в пребогатата му витрина.

" През последните 15 години Меси е най-хубавият и най-великият. Хората от целия свят даже като че ли бяха повече за него, в сравнение с за Аржентина. Имам доста другари и сътрудници, които желаеха той да завоюва, тъй като това беше единствената купа, която му липсваше. Да не забаравяме, че и той е водачът на този тим. Той и Ди Мария бяха звездите, до момента в който останалите футболисти играят в по-малки тимове ", съобщи Радуканов.

Какво още споделиха Милен Радуканов и Тончо Токмакчиев в студиото на " Денят стартира " гледайте във видеото.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР