По-малко от ден ни дели от началото на сезона на

...
По-малко от ден ни дели от началото на сезона на
Коментари Харесай

Жребият в Щутгарт: Циципас оглавява схемата, Беретини и Кирьос се завръщат в игра

По-малко от ден ни дели от началото на сезона на трева, което ще бъде сложено с АТР 250 конкуренциите в Хертогенбош и Щутгарт. През тази година шампионатът в немския град към този момент има нов спонсор и носи името BOSS Open, само че схемата му още веднъж е изпълнена с имената на мнозина топ тенисисти, по тази причина дано в този момент да разгледаме в елементи какво отреди изтегленият чоп.

Схемата се оглавява от международния №4 Стефанос Циципас, който почива на старта и ще открие присъединяване си с дуел Максим Креси или състезател, тръгнал от квалификациите. В непосредственост до гърка се намират още Александър Бублик и Анди Мъри, които във втория стадий може да оформят третия конфликт между тях от началото на сезона.

Хуберт Хуркач предвожда втората четвъртина на схемата, където попадна и Ник Кирьос. Австралиецът ще изиграе първия си мач от над два месеца насам против Иржи Лехечка, а при възможен триумф му следва да премери сили с спечелилия от срещата сред петия подложен Николоз Басилашвили и младия италианец Лоренцо Музети.

Водач в долната половина на схемата е завръщащият се след травма Матео Беретини. В края на март той претърпя интервенция на дясната си ръка и в този момент следва да го забележим назад на корта против Жоао Соуса или квалификант. Ако успее да доближи до полуфиналите, то за първенеца от 2019-а следва дуел против четвъртия подложен Денис Шаповалов, който стартира против спечелилия от немския конфликт сред Оскар Оте и Даниел Алтмайер.

Пълният чоп за конкуренцията:

ATP250 Stuttgart singles & doubles draws
— Michal Samulski (@MichalSamulski)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР