По-малко от четири дни остават до най-голямото младежко събитие в

...
По-малко от четири дни остават до най-голямото младежко събитие в
Коментари Харесай

Тик ток сензации на TEEN BOOM FEST`23, чакат 7 000 фена

По-малко от четири дни остават до най-голямото младежко събитие в България - TEEN BOOM FEST`23, което ще се организира на 19 и 20 август в региона на Морска гара Бургас. Организаторите на фестивала на младото потомство чакат четвъртото следващо издание да бъде още по-мащабно от предходните три и да събере повече от 7 000 фена на най-известните и настоящи инфлуенсъри, спортисти и музикални реализатори в страната.Събитието, което тази година има и интернационално присъединяване на тик ток сензацията Pajаk, се организира при вход свободен!

С цел обезпечаване на подобаващи условия и гарантиране сигурността на всички присъстващи родители и деца, ще бъде обособена специфична паркинг зона на ул. „ Булаир “, в правата от ул. „ К. Фотинов “ до ул. „ Цар Симеон “,в диапазона от 14.00 до 24.00 часа на 19 август и от 14 до 23 часа на 20 август. Паркинг зоната ще обезпечи спомагателни места за към 120 автомобила, а за по-голяма сигурност краткотрайно ще бъде лимитирано придвижването от кръговото кръстовище на хотел „ Приморец " в посока Морска гара. Това стана ясно на среща сред представители на Община Бургас, чиновници на реда, контролни органи и институции, ангажирани с провеждането на фестивала.

Вижте кой ще се включи във почитател срещите и концертите на 19 и 20 август:

На 19 август на почитател среща ще видите Megsunn, Linsho, Лили Аначкова, EVA, Димитър Пурнаво, Torino & Pashata, D-ZASTA, Иван Тишев, Габи и Десо („ Един за различен “) Димана и Христо („ Един за различен “) Вики и Георги („ Един за различен “). Любимите звезди ще ви чакат от 16.30 часа.

20 август почитател срещи: Alexander Vlog DENI Йоан - Петър Alexcheto BlackGogo Presinka Ei Bo, Ива Мандичева Ronsy & Chole Алекс и Влади Hyperkong Alexander Vallentine, Ивайло Захариев. КОНЦЕРТ: Алекс и Влади FYRE & THEO V:rgo & Emil TRF.

Фестивалът на младите – TEEN BOOM FEST подчертава върху тематиката за насилието във всичките ѝ форми– в учебните стаи и коридори, в фамилната среда, на улицата, на всички места към нас.Мотото на акцията е#ДобритеДумиСаПриятелство.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР