По-малко от 5 месеца преди президентските избори в САЩ, републиканският

...
По-малко от 5 месеца преди президентските избори в САЩ, републиканският
Коментари Харесай

Байдън е подложен на нападки заради възрастта си в орязани видеозаписи

По-малко от 5 месеца преди президентските избори в Съединени американски щати, републиканският лагер наводнява интернет с извадени от подтекста видеозаписи, целящи да опишат 81-годишният президент демократ Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в като човек, който не е пълностоен, написа Българска телеграфна агенция.

Белият дом стачкува против тези орязани и манипулирани видеоклипове в миг, когато доста гласоподаватели се съмняват във физическото и психическото здраве на президента. Неговият противник Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, който е на 78 години, трансформира възрастта на противника си в острие на съществена офанзива в акцията си.

Видеоклиповете, за които се твърди, че демонстрират объркан Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, който гледа парашутно шоу или е застинал по време на концерт, илюстрират доколко акцията е станала персонална и цялостна с ненавист след неоправдателната присъда на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския и преди първия избирателен спор сред двамата претенденти.

Според Белия дом видеоклиповете, оповестени в " Екс " от акаунт на Националния комитет на републиканската партия (Ар Ен Си/ RNC), са " евтини имитации " – термин, употребен от експертите за изложение на наличие, манипулирано благодарение на обикновени, евтини технологии.

В клип, споделен от акаунта " Ар Ен Си рисърч ", американският президент прави жест, употребен при сядане, по време на гала в памет на десанта в Нормандия през Втората международна война. Консервативни инфлуенсъри се нахвърлиха върху 13-секундното видео, обвинявайки неправилно президента, че се пробва да седне там, където няма стол.

Но в случай че се прегледат изображенията, се вижда, че зад него в действителност има стол.

Джейк Шнайдер, акаунт управител на Републиканския комитет, увери Агенция Франс Прес, че се радва да разгласява клипове, които " идват напряко от видеоканалите на пресслужбата ".

Въпросният видеоклип беше оповестен със заглавие " Смущаващо ". 

Проверка на обстоятелствата на Агенция Франс Прес сподели, че видеоклипът е бил редактиран, с цел да се изрежат идващите фрагменти, на които се вижда по какъв начин президентът стартира да сяда, стопира, до момента в който чака министъра на защитата Лойд Остин, след което сяда дефинитивно, когато Остин се изправя, с цел да приказва.

Зийв Сандерсън, шеф на Центъра за обществени мрежи и политика в Нюйоркския университет, изяснява, че видеоклиповете с изрязани фрагменти са ефикасни, тъй като не са по този начин явно манипулирани спрямо фрагментите, които са напълно измислени или генерирани от изкуствен интелект.

Хората може да са по-склонни да одобряват такива видеоклипове, лишени от подтекст, за чиста монета, тъй като в тях има " същински клипове на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, който е остарял ", споделя той. " Те са в сходство с общото чувство, което към този момент съществува в публичното пространство. Ако хората смятаха, че Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в е млад и деятелен, надали тези клипове щяха да се разпространят толкоз необятно ", споделя той пред Агенция Франс Прес. " Това е извънредно ефикасна тактичност. "

В различен необятно публикуван видеозапис Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в наподобява объркан, отдалечавайки се от другите водачи по време на проява на парашутни скокове по време на срещата на върха на Г-7 в Италия.

След като фрагментите бяха оповестени от Републиканската партия, вестник " Ню Йорк пост " показа онлайн видеото, от което е изрязан парашутистът, който Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в е отишъл да поздрави.

Белият дом възрази и против доста коментирания фрагмент, оповестен от акаунта на Националния комитет и вестника, на който се вижда по какъв начин президентът " застива " по време на концерт. " Показателно е, че десните критици, в това число и жалкият дребен комитет за политически дейности на (консервативния магнат) Рупърт Мърдок, " Ню Йорк пост ", прибягват до дезинформация и евтини имитации ", оплака се заместник-прессекретарят на Белия дом Андрю Бейтс в изказване за Агенция Франс Прес.

Според него достиженията на досегашния президент " са толкоз застрашителни в техните очи, че те изпитват потребност да си измислят всякакви неща ".

Стивън Чън, началник на акцията на Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския, отвърна, че мненията на противниковия екип са " нелепи " пред лицето на " суровата действителност ". Социологическите изследвания демонстрират, че доста повече американци считат, че актуалният президент е прекомерно остарял за втори мандат, в сравнение с тези, които считат същото за Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския.

По тази причина Зийв Сандерсън чака, че акциите за дезинформация, ориентирани против пригодността на Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, ще се засилят. " Ще продължаваме да получаваме наличие, обвързвано с възрастта на Байдън, тъй като тя продължава да тормози гласоподавателите ".

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР