По-малко от 48 часа остават до вдигането на завесата на

...
По-малко от 48 часа остават до вдигането на завесата на
Коментари Харесай

Бионсе, Адел и Тейлър Суифт могат да влязат в историята на наградите Грами

По-малко от 48 часа остават до повдигането на завесата на 65-ата гала по връчването на музикалните награди " Грами ". А тя може да се окаже историческа.

Макар изненади в последния миг да не са изключени, вечерта има евентуална да роди няколко запаметяващи се момента в историята на премиите, в това число слагането на връх за най-вече " Грами " -та. Сред музикантите с късмет да се запишат в книгата с върховете са имена като Бионсе, Адел, Тейлър Суифт и Джей Зи.

Изпълнителят с най-вече номинации - цели девет - е точно Бионсе, която в неделя може да се трансформира в най-награждаваният актьор в историята. В момента тя има 28 награди " Грами " от общо 79 предходни номинации и е на второ място зад унгарския диригент Георг Шолти, който държи върха с 31 извоювани статуетки.

Тази година Бионсе е едно от огромните имена в три от четирите огромни категории - за ария, запис и албум на годината с последния ѝ музикален план " Renaissance ".

Тя няма да е единственият член от фамилията си, който може да има добра вечер. Нейният брачен партньор - Джей Зи - може да се трансформира в най-награждавания рапърър в историята на музикалните оценки. Той е номиниран пет пъти тази година и ще се опита да изпревари своя сътрудник Кание Уест (познат още като Ye), който този път няма нито една номинация.

Тейлър Суифт също ще се бори да сбъдне една своя фантазия - да завоюва премия в категорията " Песен на годината " за 10-минутната версия на " All Too Well ". Американската поп изпълнителка има общо 11 награди " Грами ", само че в никакъв случай не е печелила в категорията, която обичайно се връчва за оценки в писането на текстове. Суифт е позната точно с това си умеене и не крие обстоятелството, че тази премия ще значи доста за нея.

Конкуренцията в тази категория обаче е жестока и не е изключено Адел да грабне наградата и по този начин да стане първата певица, която три пъти печели тази премия. Тя може да направи това, в случай че песента ѝ " Easy On Me " получи задоволително гласове от Музикалната академия на Съединени американски щати.

Освен разпределяне на статуетки, на церемонията ще има и доста музика. На сцената свои шлагери ще изпълнят Хари Стайлс, Лизо, Сам Смит, Bad Bunny и доста други. Ще има и специфичен музикален привет по случай 50-годишнината от хип-хопа, който ще събере някои от най-ярките звезди в този род като Миси Елиът, Джей Зи, Айс-Ти, Лил Уейн, Нели и други.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР