По-малко от 48 часа остават до финала на световното първенство

...
По-малко от 48 часа остават до финала на световното първенство
Коментари Харесай

Преди финала на световното първенство: Треска в Загреб

По-малко от 48 часа остават до финала на международното състезание по футбол сред Хърватия и Франция. Двете народи са в трепетно очакване на огромния конфликт в Москва.

Как Загреб се приготвя за историческия първи за страната край на международен шампионат:

Хърватите трескаво чакат мача за купата. Те усещат поддръжка даже от България. Такова е мнението на посланикът на Хърватия у нас нейно превъзходителство Лйерка Алайбек.

Същевременно в Хърватия набира известност нов девиз " Не бъдете Никола Калинич " . Нападателят беше изпъден от треньора още след първия мач на отбора на Мондиала поради отхвърли си да влезе като запаса. Сънародниците му споделят, че в случай че Хърватия завоюва международното, то Калинич ще бъде най-големият простак на света.

Във Франция фланелките на отбора се продават с впечатляващите темпове. Магазинът на " Шанз Елизе " не може да смогне на поръчките за екипи на Мбапе, Гризман и Канте. Всички спортни магазини в Париж са удовлетворени, че продажбите им към този момент задминаха тези от европейското състезание преди 2 години, когато Франция още веднъж бе на край, само че загуби от Португалия след продължения.
Н`Голо Канте и изкуството да покриваш 30% от планетата От събирането на отпадък до колекционирането на титли - историята на динамото във френската халфова линия
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР