По-малко от 24 часа след като лидерът на грабежа най-накрая

...
По-малко от 24 часа след като лидерът на грабежа най-накрая
Коментари Харесай

„Убиецът“ на Шарън Бешенивски кара кола за 20 000 паунда и се хвали: „Познайте кой се завърна“

По-малко от 24 часа откакто водачът на грабежа най-сетне беше хванат за убийството на PC Шарън Бешенивски, ние хващаме един от неговите освободени поддръжници в мерцедес C-класа за £20 000.

Наблюдателят на бандата, Фейсал Раззак, излежа единствено 11 години от доживотната си присъда за непредумишлено ликвидиране – и когато излезе през 2017 година, той се похвали на другари във Фейсбук: „ Познай кой се върна? "

Днес, когато отидохме в дома на Раззак в Лондон, с цел да го попитаме дали изпитва някакви скрупули за убийството на ПК Бешенивски, всичко, което той сподели, беше: „ Кой ви сподели, че пребивавам тук? Махай се. " Неговата първокласна кола е сходна на тази, употребена при смъртоносната акция през ноември 2005 година в туристически сътрудници на Universal Express в Брадфорд.

Раззак е един от тримата членове на бандата от първите шестима наказани – в това число по-големия му брат Хасан и Раза Ул-Хак Аслам, които също към този момент са освободени от пандиза. ПК Бешенивски е убит от упор, след кат...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР