По-малко от 24 часа ни делят от началото на новия

...
По-малко от 24 часа ни делят от началото на новия
Коментари Харесай

Часове преди началото на United Cup: Австралийският отбор остана без Ник Кирьос

По-малко от 24 часа ни разделят от началото на новия тенис сезон, което ще бъде обещано с провеждането на чисто новия разбъркан екипен шампионат - United Cup. Надпреварата ще събере 18 от водещите народи в спорта, в чиито редици се чака да забележим някой от най-реномираните тенисисти на планетата. За страдание обаче, то стана ясно, че надпреварата ще бъде лишено от пръсъствието на една от най-колоритните фигури в Тура, а точно тази на Ник Кирьос.

Финалистът от Уимбълдън беше огромната вяра на домакините за положително показване, единствено че международният номер 22 се е контузил по време на подготовка и по този начин Алекс Де Минор ще заеме ролята на първа ракета за Австралия. Припомняме ви, че австралийците попаднаха в една група с Англия и Испания, като всички чакаха да видят следващото издание на съперничеството сред Рафаел Надал и Ник Кирьос, само че наподобява ще би трябвало да изчакаме най-малко до старта на Аустрелиън Оупън, с цел да се насладим на сходен конфликт.

Все отново селекцията на домакините не трябва да бъде подеценявана, защото единствено преди месец страната доближи до финала на Купа " Дейвис " и то без помощта на Кирьос, а дамите в отбора също надалеч не са за поценяване. Там е редно да се означи наличието на непрестано прогресиращата Айла Томлянович, както и това на именитата Саманта Стосуър, която през предишния сезон приключи кариерата си на сингъл, само че продължава да натрупа титли от двойковите съревнования.

Nick Kyrgios pulls out of United Cup due to injury
— Sportnews (@sportnewsblogd1)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР