По-малко от 20 дни остават до изборите, а основната опозиционна

...
По-малко от 20 дни остават до изборите, а основната опозиционна
Коментари Харесай

Драма в червено! Масов отлив на гласове от БСП

По-малко от 20 дни остават до изборите, а главната опозиционна мощ Българска социалистическа партия освен, че не активизира гласоподавателите си, а дори записва и отлив на симпатизанти, споделиха обезпокоени социалисти от „ Позитано” 20.
„ Това е поради ината на Нинова. Упоритият й отвод да поддържа обществено президента Румен Радев води до голямо отчаяние измежду необятните маси социалисти”, съкрушени са в партията-столетница.
Истината е, че многохилядните симпатизанти на президента Румен Радев по хипотеза подкрепяха и Българска социалистическа партия – тъй като тя беше партията, която го поддържа за президентските избори. Сега обаче, когато връзката сред „ Позитано” 20 и „ Дондуков” 2 от ден на ден изтънява, електоратът на президента се усеща много обезверен във връзка с Българска социалистическа партия.
„ На всичкото от горната страна шест партии в лявото пространство в допълнение дърпат гласове от партията, тъй като Българска социалистическа партия не пожела да ги прибере”, оплакват се още социалисти.
Става дума за АБВ, „ Изправи се! Мутри вън!”, където е Мая Манолова, "Българска прогресивна линия " на Красимир Янков, "Възраждане на Отечеството "с водач Николай Малинов, както и партиите на Минчо Христов и Александър Томов – „ Движение на непартийните кандидати” и „ Българска социалдемокрация - Евролевица”.
„ На някой тези обединения може да му се виждат незначителни, само че сумарният им резултат евентуално ще бъде към 200 000 гласа. Което можеше да са гласове в интерес на Българска социалистическа партия!”, обясниха червени социолози.
Те разкриха, че все още разликата сред ГЕРБ и Българска социалистическа партия продължава да пораства и към този момент гони 250 000 гласа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР