По-малко две седмици преди старта на четвъртото изключително силно издание

...
По-малко две седмици преди старта на четвъртото изключително силно издание
Коментари Харесай

Цвети Пиронкова и Данчо Йовчев станаха посланици на Sofia Open 2019

По-малко две седмици преди старта на четвъртото извънредно мощно издание на тенис шампионата Sofia Open 2019 огромните звезди на българския спорт Цветана Пиронкова и Йордан Йовчев се срещнаха в " Арена Армеец “, с цел да анонсират, че влизат в звездния отбор посланици на шампионата от категория ATP 250. Двамата известни пловдивчани с неспокойствие чакат елитните тенис мачове, на които персонално ще участват сред 3 и 10 февруари.

Доскорошната първата ракета на България при дамите Цветана Пиронкова се съгласи още веднъж да изпита тенис страстите от близко, да бъде част от огромното събитие за мъже в София, само че и желае персонално да поддържа родните участници в борбите им против международните звезди.

Най-добрият ни гимнастик, шесткратен участник и притежател на един сребърен и три бронзови медала от Летни олимпийски игри Йордан Йовчев засвителства любовта си и към тениса. Многократният международен първенец по спортна гимнастика от години се вълнува от този спорт, персонално го практикува, само че и синът му играе. Йордан Йовчев споделя: " Тенисът за мен е един неповторимо хубав и прелестен спорт, който изисква доста необятен набор качества – извънредно огромен разсъдък, креативност, религия, позитивизъм, тактичност, психическа резистентност и голяма жадност за победа. Тенисът дава доста страсти, само че и опция да го практикуваш на една по-зряла възраст като мен “.

Звездният отбор посланици на Sofia Open 2019 включва Цветана Пиронкова, Йордан Йовчев, ансамбълът на България по художествена гимнастика, именитият тенис треньор Тони Надал дружно с актьорите Теодора Духовникова и Юлиан Вергов, певицата Маги Джанаварова и сексапилната американка Рейчъл Стълман (сертифициран тенис експерт). Към тях напълно скоро ще се причислят и други известни имена.
Източник: ruse24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР