По-малкият син на Бритни Спиърс за първи път говори открито

...
По-малкият син на Бритни Спиърс за първи път говори открито
Коментари Харесай

„Искам тя да бъде ПО-ДОБРЕ психически“: Какво си казаха Бритни и СИНЪТ ѝ в медиите

По-малкият наследник на Бритни Спиърс за първи път приказва намерено за връзката с майка си, за разголените фотоси, които тя разгласява в обществените мрежи, за контузиите от детството и за очакванията един ден майка му да се възвърне душевен и да се съберат.

15-годишният Джейдън Федърлайн реши да проговори, откакто в медиите се появи информация, че той и по-големият му брат Престън, на 16, не са виждали майка си от месеци. Двамата младежи живеят с татко си Кевин от 2007 година, когато той завоюва попечителството над тях.

Престън и Джейдън живеят в дома на татко си дружно със съпругата му Виктория, някогашна волейболна шампионка, по-големите деца на Кевин, Кори, 20 и Калеб, 18, от предходната му връзка с актрисата Шар Джаксън, и двете му деца с Виктория - Джордан, 11 и 8-годишната Пейтън. „ Чувствам, че това е моето безвредно място. Моят дом “, споделя Джейдън. „ Обичам всички тук. “

В изявление с режисьорката на документални филми Дафне Барак, Джейдън акцентира, че няма неприятни усеща сред него и майка му, само че че ще отнеме време и старания, с цел да възстановят развалената си връзка. „ 100 % съм сигурен, че това може да се поправи. Но ще отнеме доста време и старания. Просто желая тя да е по-добре душевен. Когато се оправи, в действителност желая да я видя още веднъж “, сподели Джейдън. Относно отсъствието от сватбата на майка си, момчето съобщи, че би било несвоевременно те с брат му да участват без останалата част от фамилията.

" Не беше подобаващият миг да сме там. Не споделям, че не се веселя за нея. Много се веселя за тях, само че тя не предложения цялото семейство, а в случай че бяхме единствено аз и Престън, не виждам по какъв начин обстановката щеше да наподобява добре “, изясни той.
Относно високата интензивност на Бритни в обществените мрежи и за разголените фотоси, Джейдън призна, че не се усеща удобно, само че че Престън, който е по-чувствителен, свенлив и оттеглен, е по-засегнат от всичко това.

Обръщайки се към Бритни, той сподели: „ Обичам те толкоз доста и се надявам единствено най-хубавото за теб. „ Може би един ден можем да седнем умерено и да поговорим още веднъж. “
„ Престън не обича камери. Той помоли майка ми да не разгласява фотосите онлайн, само че тя въпреки всичко го направи. Ако това е, което желае да прави, няма да я ненавиждам за това. В същото време тя би трябвало да разбере какво ѝ пречи да обича фамилията си “, изясни Джейдън.

Освен това Джейдън се застъпи за бащата на Бритни, който имаше настойничество над нея в продължение на години. " Той не заслужава омразата, която получава в медиите. Обичам го с цялото си сърце. Той просто се опитваше да бъде татко ", сподели той. За брата и сестрата на Бритни, които тя постоянно подлага на критика, че не вършат нищо, с цел да ѝ оказват помощ, Джейдън сподели: „ Те не са неприятни хора. Те знаят през какво прекосяваме сега. Те желаят нашето бъдеще да бъде такова, каквото ние желаеме да бъде. “



След публикуването на части от изявлението Бритни не остана равнодушна и отговори с  към синовете си: „ Най-накрая, на 40-годишна възраст, без ограничавания от това, през което фамилията ми ме подложи... Казвам на сина си Джейдън, че му адресирам цялата обич на този свят, всеки ден, до края на живота си!!! Любовта ми към децата ми няма граници и надълбоко ме натъжава да науча, че той споделя, че не съм оправдала упованията му като майка. [...]
Сигурна съм, че стандартите на татко ви за пушене на трева всеки ден способстват за вашето всекидневие на 15 и 16 години да сте част от МНОГО ГОТИНО ПОКОЛЕНИЕ! Напълно разбирам потребността ти да живееш с татко си. Щастливa съм, че направих 4 турнета, бях арбитър в X Factor и доста повече... Правех го за вас.
Престън, наясно съм с дарбата ти... Знам, че ти си преподавател в живота ми и благо дете, аз също съм твоят преподавател. Ужасно е да видиш, че татко ти е двуличник и споделя, че медиите са ужасни, а те кара да приказваш пред тях за персонални неща. […] Надявам се, че можете да се погледнете в огледалото и да си спомните... вие сте мои деца и постоянно ще бъдете. Тъй като Престън не ми проговори, адресирам му любовта си. Не желая нищо повече от това да те видя персонално. Продължавай да свириш на пиано... ти и брат ти сте брилянтни и аз съм горда да кажа, че сте мои деца.
Колкото до моето психическо здраве, благо мое дете, разбери, че би трябвало да се захванеш да прочетеш някоя книга, преди даже да посмееш да си помислиш за интелекта ми, скъпи. Кажи на татко си най-малко да окоси двора. “

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР