По-малкият от двамата внуци на Бойко Борисов ще стане на

...
По-малкият от двамата внуци на Бойко Борисов ще стане на
Коментари Харесай

Внукът на Бойко става на 4 с градинско парти



По-малкият от двамата внуци на Бойко Борисов ще стане на 4 годинки на 13 юли. Обичайно празника си Иван посреща с роднините и приятелчетата си в градината на фамилната къща в Банкя, като някогашният министър председател постоянно е неизменима част от тържеството. И тази година той е подготвил огромен подарък за внука си, на който през 2021 година подари играчка хеликоптер.

За украсата и изненадите се грижи дъщерята на Борисов – Венета, която е експерт в аранжировките и постоянно намира креативен способи да изненадва синовете си с балони, транспаранти и торти с обичаните им анимационни герои. Докато по-големият внук на водача ГЕРБ, който е кръстен на него, наесен ще бъде първолак, братчето му Иван още е надалеч от учебните трепети и се вълнува от игрите. От напълно дребен той умее да свири на акордеон и е същински голмайстор на домашното футболно игрище, където малчуганите постоянно играят мачове със своя дядо.

Любопитна детайлност е, че Иван, също като Бойко Борисов, е роден на 13-о число, само че през един месец разстояние. Лидерът на ГЕРБ чества 63 на 13 юни и е зодия Близнаци, до момента в който Иван е представител на Раците. Според астролозите най-често срещаната специалност при този зодиакален знак е лекарската, защото Раците се отличават със своята добрина, човечност и висок разсъдък. Нищо чудно Иван да се ориентира в бъдеще тъкмо към докторската престилка, защото неговата баба Стела Костова е доктор в Америка.

Внукът на Борисов е роден и на една и съща дата с един от най-известните владетели в международната история – римския военачалник, популярен пълководец и пълководец, публицист и мъдрец Гай Юлий Цезар. Родените на 13-о число са считани за водачи и нормално реализират огромни върхове в професионалното си развиване, споделят нумеролозите.

.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР