По-малкият брат на Годжи - Иво Милчев, се занимава с

...
По-малкият брат на Годжи - Иво Милчев, се занимава с
Коментари Харесай

Братът на Годжи развел Ицо Хазарта

По-малкият брат на Годжи - Иво Милчев , се занимава с радикално друга специалност от батко си, разбра HotArena .

Иво приключва право и откакто си взел дипломата, се специализира с бракоразводни каузи. Кантората му на пъпа на София е желана от доста ВИП клиенти, чиито имена обаче Иво пази в цялостна загадка. Според осведомени той развежда куп известни персони от бизнеса, а около брат си набрал и задоволително клиенти от шоу средите. 

Иво има положително име в гилдията и множеството му клиенти съумяват да завоюват делата в своя изгода. Такъв е казусът с Ицо Хазарта и първата му жена Диана Котева през 2007 година. 

Както Галерия писа, Милчев съумял да отнеме родителските права на майката и макар, че в този момент съдът е отсъдил на Диана да вижда 14-годишната си щерка Аделина, Хазарта крие дъщеря си. Не дава отговор на телефонните позвънявания на майката, нито отваря вратата на дома си, с цел да може Диана да вземе наследницата им.

Жената към този момент е завела няколко тъжби в полицията, чака решение и от Европейския съд в Брюксел. Но това ни минимум не тормози юрист Иво Милчев, който се хвали, че рядко губи каузи. Той е предан напълно освен на работата си, само че и на фитнеса, с помощта на който през последните две години съумява да смъкне над 30 кг. 

Милчев тренира интензивно най-малко 4 пъти седмично, съблюдава непоколебим хранителен режим като не близва рафинирани въглехидрати като захар, бяло брашно и сладко. Говори се, че юристът е измършавял поради нова обич и предходната година се разделил с жена си, с която имат момиче. Той обаче не удостоверява това. 

Брат му Годжи също е разведен. Той има единствено един формален брак - с Даниела, майката на двамата му по-големи синове Волен и Цветомил. След развода му през леглото му минаха много млади хубавици, само че нито една не се задържа дълго, до момента в който не срещна съдбовната Надежда. Тя е с 20 години по-млада от него и се занимава с малък бизнес със здравословно хранене. 

В края на 2017 година тя роди и дъщеричка от басиста, която носи името на майка му - Цвета.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР