По-малката сестра на Джена – Борислава, е преспала с бившия

...
По-малката сестра на Джена – Борислава, е преспала с бившия
Коментари Харесай

Мръсни тайни! Сестрата на Джена преспала с Джино

По-малката сестра на Джена – Борислава, е преспала с някогашния избраник на кака си Джино Бианкалана. Това се е случило единствено няколко седмици след раздялата сред фолк дивата и риалити героя . Именно секс аферата е повода за разрива в връзките сред двете сестри.

Преди към 4 години Джeнa спрялa да приказва c майка си и сестра си, тъй като непрекъснато й желали пари и чакали тя да ги хрантути. Изпълнителката от лекия род даже не предложения Борислава на сватбата си, отвратена от постъпката й. Родителите на двете моми застанали на страната на по-малката им щерка и това довело до спор и Джена с лека ръка ги задраскала от живота си.

Откакто се омъжи, разградчанката си има ново семейство - оркестър „ Канари “, които я гледат като щерка и отрупват с блага. Тя даже бе декларирала в изявление, че приема свекъра и свекърва си за свои майка и татко, което доста наранило биологичните й родители.

Едва неотдавна фолк дивата призна, че към този момент е в по-добри връзки със сестра си и майка си. Явно пайнерката най-сетне е дала прошка на роднините си, само че към момента не са изключително близки. Джена се заклела, че в никакъв случай няма да не помни измяната и даже обвинила Борислава, че желала да преспи й с мъжа й Атанас Канара. Чepeшĸaтa на тортата бе, че откакто купи джип на дребната си сестра, тя я излъгала, че возилото сякаш е откраднато. Трябвала да се върна против откуп от 10 000 лв., a след това Джeнa научила, че това било режисура, измислена от роднините й, с цел да й изкрънкат още пари и спряла да поддържа връзка с най-близките си хора.

От своя страна Джино нито удостоверява, нито отхвърля слуховете, че е имал алъш-вериш с Борислава. Риалити звездата постоянно е казвал, че момичето доста пособие на кака си, до момента в който пробие на фолк сцената. Двете живели дружно досега, в който се появил Атанас Стоев. Музикантът се преместил с жилището на фолк звездата, само че по този начин по-малката сестра на Джена, Борислава, се оказала непотребна. Певицата я помолила да се изнесе от жилището и да поеме живота си в ръце, тъй като схванала, че дребната й сестричка е имала интимни връзки с някогашния й избраник Джино Бианкалана, написа "Уикенд ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР