По магистралите в Гърция вече се пътува при увеличени такси,

...
По магистралите в Гърция вече се пътува при увеличени такси,
Коментари Харесай

В Гърция вдигат таксите за леки коли по магистралите

По автомагистралите в Гърция към този момент се пътува при увеличени такси, оповестява БНР. Общото повдигане на цената е 7,6 %.

За пътешестване на лек автомобил по автомагистралата Атина - Солун цената към този момент е 34 евро. От Атина до Ксанти водачът заплаща 41 евро. Атина - Янина към този момент коства 42 евро, Атина - Каламата е 15 евро.

Цената на толтаксите е увеличена за всички типове коли.

От Министерството на инфраструктурата оповестяват за съглашение с концесионерите цената да се повишава с нови два % в идващите три години.

В момента концесионерите претендират за 45 милиона евро обезщетение от страната.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР