По-мъдри, все така старателни и с още два медала във

...
По-мъдри, все така старателни и с още два медала във
Коментари Харесай

Ансамбълът: Грешките не са обратно на успеха, а част от него

По-мъдри, все по този начин старателни и с още два медала във витрината си - по този начин националният отбор по художествена гимнастика приключи европейското състезание във Варна.

Момичетата на Весела Димитрова съумяха да преодолеят неприятното си показване в многобоя през вчерашния ден (12 юни) и през днешния ден да завоюват злато за съчетанието с 5 топки и сребро за това с обръчи и бухалки.

" Провалът, грешките и тези тежки моменти не са противоположното на триумфа, а са част от него. Трябва да минем през всичко това и най-после ще ни чака нещо огромно. Сигурна съм в това ", сподели Лаура Траатс.

" Доволни сме, че след вчерашния много тежък ден успяхме да се надигнем и да покажем композициите си по много този метод. Благодарим доста на треньорите ни и на госпожа Раева, които ни помогнаха, защото ни беше доста тежко през вчерашния ден. Не е станало кой знае какво, само че ние упражняваме всеки ден и го претърпяваме тежко ", добави капитанът Симона Дянкова.

Европейското състезание беше генерална подготовка за гимнастичките преди най-важното съревнование в кариерите им - олимпийските игри в Токио, които ще се проведат в завършек на юли и началото на август 2021 година

" Това беше една доста сложна подготовка за всички нас за олимпийските игри. Смятам, че успяхме да се преборим и се надявам да сме също толкоз съсредоточени, колкото бяхме през днешния ден ", безапелационна беше Мадлен Радуканова.

" Най-много ни стимулира това, че ние сме ужасно мощен тим. Това не ни е първият случай, в който ни се постанова след доста грубо рухване да се хванем всички дружно и да се надигнем. След такива надпревари сме доста по-силни ", сподели още Стефани Кирякова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР