По-любопитното обаче е, че тя е свързвана с Ники Илиев,

...
По-любопитното обаче е, че тя е свързвана с Ники Илиев,
Коментари Харесай

Даяна Ханджиева мълчи за любовта им с Ники Илиев

По-любопитното обаче е, че тя е свързвана с Ники Илиев, който е режисьор на сериала. Именно тя е посочвана като повода той да се разведе със Саня Борисова. Двамата се срещат на снимачната площадка, където прехвърчат искрите на любовта. По-късно обаче, когато краят на връзките сред Илиев и брачната половинка му е комплициран, той се отдава на тази връзка.

И до през днешния ден, Даяна и Ники мълчат по въпросa. Младата актриса обаче е безапелационна, че би трябвало да се впуснеш самоуверено в магията, наречена обич. “Най-важното нещо в любовта е да я има. И да не се страхуваш от нея. Да не я планираш. Просто да я оставиш да бъде”, споделя Ханджиева в изявление пред сп. GRAZIA.

Тя разкрива и какъв е идеалът й за мъж. Преди време показа, че обожава мъже със светли очи, до момента в който през днешния ден търси и още нещо. “Ще съм изключително впечатлена, в случай че е Мъж. И не приказваме за пол. Наблюдава се една наклонност дамите да се държат като мъже, което кара мъжете да абдикират от “поста” си. Спират да са джентълмени, стопират да се грижат за дамата, стопират да се потвърждават. Ще се впечатля, когато видя мъж, който не е спрял,” споделя Даяна пред изданието.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР