По-любопитните заглавия в утрешния брой на Марица: Първолакът с 4

...
По-любопитните заглавия в утрешния брой на Марица: Първолакът с 4
Коментари Харесай

Четете в Марица: Есента идва с болести в гърба и кръста

По-любопитните заглавия в утрешния брой на Марица:

Първолакът с 4 кариеса, зрелостникът - със 17

Всяко четвърто българче губи най-малко по един непрекъснат зъб още преди да навърши 18 години. Обикновено той е дъвкателен, което води до съществени проблеми с метода на хранене и оформянето на лицевия скелет. Шокиращи данни за оралната хигиена на българите и зъбния им статус бяха изнесени по време на семинар на стоматолозите в Смолян.
Сделката сред Банка ДСК и Сосиете Женерал Експресбанк крие опасности

Асоциацията за отбрана на потребителите /АЗП/ изпрати тъжба до Европейската централна банка (ЕЦБ) във връзка със сливането на Банка ДСК и Сосиете Женерал Експресбанк. Тя е адресирана до ръководителя на ЕЦБ Марио Драги. От АЗП се притесняват, че договорката може да докара до монопол в България, с което да бъдат наранени ползите на потребителите.

Есента идва с заболявания в гърба и кръста

Болките в гърба и кръста, или положението, известно в здравната литература като Low back pain, е едно от най-честите недоволства, които се ускоряват през есента и зимата. Зачестяването на случаите е обвързвано с нарушено кръвоснабдяване на интервертибралните дискове и стави, което е разследване от понижаването на околната температура и на атмосферното налягане.

Две министър председатели в Драмата през октомври

Театралният сезон към този момент започва и след лятната почивка хората на Мелпомена още веднъж ни изненадаха с нови планове. В четвъртък за първи път пред аудитория ще се играе пиесата " По-студено от тук " от Лора Уейд. Доста интерес провокира новият сценичен план на Камен Донев, който избра пловдивската сцена за реализация на концепцията си. " Мартин, Данчо и майка им " е моноспектакъл по сюжет и постановка на Донев.

" Марица " притегли националка от Чирпан

Волейболният първенец Марица (Пловдив) притегли шесто ново попълнение за идния сезон, разгласи формалният уебсайт на клуба. Това е националката Мирослава Паскова, която досега беше част от Левски (София).
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР