По-лесно ще се подпомага една българска компания, която иска да

...
По-лесно ще се подпомага една българска компания, която иска да
Коментари Харесай

Меморандум ще улеснява работата на български компании на македонския пазар

По-лесно ще се подкрепя една българска компания, която желае да откри своето място на македонския пазар. Това сподели в " Денят стартира " Стамен Янев, Изпълнителен шеф на Българската организация по вложения във връзка подписания през вчерашния ден Меморандум за съдействие сред Българската организация по вложения и Инвест Македония.

Стамен Янев, Изпълнителен шеф на Българска организация по вложения: Истинските изгоди са в това да изградим положителни връзки, да няма бариери пред търговията, да няма спънки за реализиране на вложения. Това би създавало претовареност, която дава опция за повишението на приходите на всеки един от нас.
Изпълнителният шеф на Агенцията по вложения заяви, че през тази година се чака пресен капитал в размер на над 400 млн. лева който да разкрие капацитет за нови над 6 000 работни места. Той добави, че с икономическото министерство застават зад 23 съществени плана, които са на обща стойност над 300 млн. лева с капацитет да разкривят нови 5 000 работни места.

В студиото на Българска национална телевизия Стамен Янев сподели, че тематиката, която ще бъде във фокуса по време на Българското европредседателсво за тях, ще бъде " Инвестиции ". Сред тях ще бъде и по-нова тактика за индустриализация на Европа, която да минава през привличане на вложения, генериране на нови високотехнолгични артикули. ", сподели още той.
Стамен Янев, Изпълнителен шеф на Българска организация по вложения: Нашето виждане по време на европредседателството е да изострим вниманието за това какво може България, да им покажем положителните образци, а те несъмнено значително. Те могат да бъдат открити в Тракия - икономическа зона.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР