По края на август ще се радваме на хубаво време,

...
По края на август ще се радваме на хубаво време,
Коментари Харесай

Къде да почиваме до края на август и септември

По края на август ще се радваме на хубаво време, последователно морете ще се успокои. Този месец е съвършен за хората, които имат проблем с високите температури - хората с високо кръвно, с проблеми със сърцето. Това сподели климатологът проф. Георги Рачев в предаването „ Тази събота " по бТВ.

До края на месец август ще се радваме на хубаво време и морето ще се успокои. Септември също ще е подобаващ за море, съобщи той.

Проф. Рачев подсети, че пониженията за отмора на нашето Черноморие стартират от края на август, идващото понижение е от началото на септември и има още едно - от 15 септември.

Една от рекомендациите на семейство Шущаръкови за отмора през септември е Канарските острови, Испания. „ Септември месец там океанът притихва и става доста прелестно за къпане. Има месеци, в които Атлантическият океан в този регион е рисков ", посочи Маги.

Цветин предлага да се пътува по места, които не са известни туристически дестинации, с цел да може човек да се потопи в атмосферата на съответната страна и да види локалните по какъв начин живеят.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР