По команда от Европейската комисия и , с която ще

...
По команда от Европейската комисия и , с която ще
Коментари Харесай

Възраждане: Вижте документи от тайния план на правителството за въвеждане на еврото в България

По команда от Европейската комисия и , с която ще убеждават българските жители, че желаят да сменяем лв. с евро.

Ще вкарат пропагандата дори в учебниците на децата ни и ще ангажират целия държавен запас.

Ще платим сред 10-12 млн. лева от нашите налози на медии, социолози, инфлуенсъри, с цел да лъжат това, което им споделя страната.

Комуникационната тактика е направена преди да бъде направен разбор за изгодите и рисковете за въвеждането на еврото в България и в нея се приказва единствено за изгоди, само че не и за опасности.

Готовият разбор евентуално няма да ни бъде показан, а ще ни бъде показана смекчена версия, която обслужва потребностите на поръчителя и на пропагандатора. Тоест ще забележим обществена версия на този разбор, а не истинска.

Важно е да знаем, че от административния служител до ПР-а всички застават зад акция, която ще ни лъже, ще ни манипулира и ще ни повтаря, че желаеме еврото, до момента в който си помислим, че в действителност го желаеме. За задачата е формиран „ Координационен съвет за еврото “, с който работи екип по връзки, в него работят даже ДАНС и ГДБОП.

Тези предатели на финансовия суверенитет на България ще задействат платените от непознати фондации НПО-та, на които ще платят още от нашите пари, с цел да напишат закон за Еврото.

Ще купуват и публицисти, сходно на обстановката с Ковид 19, които ще пишат публикации и ще вършат излъчвания и репортажи по тематиката. Всички, които не желаят еврото, няма да имат достъп до медии.

Цел на пропагандната акция са всички хора, даже децата, които ще бъдат достигани през просветителните им платформи.

Ще бъдат ангажирани всички вероятни канали за информация – малките екрани, радиа, НПО-та, платени от непознати фондации, външна реклама, институции - общини, банки, застрахователи, учебни заведения, университети, синдикати, асоциации, инфлуенсъри, интернет страници, обществени медии и други По образеца на американската агитация, приложена в акцията на „ Продължаваме промяната “, ще има бус, който ще пътува, с цел да ни убеждава, че желаеме еврото, даже в най-отдалечените места на страната ни, където връзките са лимитирани. Домакинствата ще получат безадресни колета с материали, ще бъдат достигани посредством имейл маркетинг, ще провеждат събития, с цел да ви ангажират с процеса, да ви опишат историята за това по какъв начин продават българския лев по метод, по който тази история да ни хареса, да ни направи съпричастни, да ни убеди, че имаме потребност от това.

Ще създадат българска версия на евро монети, които ще може да си закупите първи. С това целят да окажат въздействие над патриотичните ни настройки. Да излъжат българските жители, да ни убедят, че това е патриотично и родолюбиво.

Цялата тази тактика ще има представител на пропагандата. Лице, което ще ви внушава неистини. Всички специалисти, които съумеят да купят и всички институции ще ви приказват това, което желаят да ви кажат европейските бюрократи. Те желаят да откраднат финансовия суверенитет на страната ни, а ние да приемем това с наслада.

Те няма да са справедливи, а нашето държавно управление няма да работи за ползите на българските жители, а просто ще е съизвършител на тази пропагандна акция.

Другата позиция, тази за рисковете, ще бъде заглушена. Всеки търговец, който приказва срещу еврото, ще бъде застрашен от това да попадне в „ черен лист “. Всеки специалист и политик, който желае да ви каже истината, ще бъде прикрит от публичното внимание и няма да има достъп до медии и социална изява.

През цялото време на осъществяване на информационната тактика ще ни наблюдават, ще изследват, ще ни питат, с цел да схванат по какъв начин се оправя пропагандата и където е нужно ще влагат още повече пари, до момента в който съумеят да ни излъжат.

С две думи - хората ще се разделят на две: такива, които могат да купят посредством публични поръчки или по различен метод, и такива, които не могат да купят, само че ще обвинят, че популяризират подправени вести, а търговците, които се опълчват, ще запишат в черен лист. Те нямат разбор, само че ще ви успокояват, че страховете ви за покачващи се цени са неоснователни.

На 2 октомври България отива на избори като на референдум, а ние избираме сред финансовия суверенитет или паричната взаимозависимост, сред истината и лъжата.

Възраждане е с номер 14 в бюлетината!

Възраждане за България!

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР