По команда от Борисов, Гешев и Пеевски се покриха, за

...
По команда от Борисов, Гешев и Пеевски се покриха, за
Коментари Харесай

Бивш дипломат: Гешев и Пеевски се покриха по команда от Борисов

По команда от Борисов, Гешев и Пеевски се покриха, с цел да не нервират гласоподавателите, и най-много да не мобилизарт протестен избор. Тарикатски селски номера. Това написа някогашният посланик Илиан Василев на си във Фейсбук.
По думите му Пеевски от собственик на автомобил, се е трансформира в милиардер. " Нищо не се трансформирало, просто е смълчан, само че продължава да ръководи империята си и да попучава нови поръчки ", добави Василев.
Според него министър председателят Борисов преднамерено е пуснал слух, че се е скарал с депутата от Движение за права и свободи. " Нищо сходно, като сиамски близнаци са ", написа още той.
Публикуваме мнението му без редакторска интервенция:
По команда от Борисов, Гешев и Пеевски се покриха, с цел да не нервират гласоподавателите, и най-много да не мобилизарт протестен избор. Тарикатски селски номера.
Пеевски от собственик на кола, стана милиардер. Нищо не се трансформирало, просто е смълчан, само че продължава да ръководи империята си и да попучава нови поръчки. Борисов за следващ път пусна слух, че се били скарали и " този път " майка и баша ще се разделят. Нищо сходно, като сиамски близнаци са.
За това гласуващите за ГЕРБ гласоподават действително и за Пеевски и Доган.
Същото се отнася и до Гешев, който се потопи тотално по заповед на Борисов. Да не нервира. Борисов ръководи правосъдната система и взема решение кой да бъде нападнат. Записите потвърждават това. Няма по какъв начин да бъдеш гласоподавател на Борисов и да не бъдеш гласоподавател на Гешев и Доган.
Към извънпарламентарните сили - не забравяйте основните претенции на митингите - оставка на Гешев, оставка на държавното управление и разследане на Пеевски
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР