По колко часа може да чака един автомобил, за да

...
По колко часа може да чака един автомобил, за да
Коментари Харесай

Натоварено движение по граничните пунктове

По какъв брой часа може да чака един автомобил, с цел да пресече границата ни с Турция?

Натоварен трафик през граничните ни пунктове се чака през днешния ден и през утрешния ден.  Ваканциите започнаха, с изключение на пътуващите българи, през пунктовете у нас евентуално ще преминат и десетки хиляди турски жители, които работят в страните от Западна Европа и през тези дни се връщат към Турция.

Пунктовете работят с цялостния си потенциал, отпуските на чиновниците са лимитирани за летния интервал, споделят от „ Гранична полиция ”. Очаква се растеж на трафика с към 30%., предава Нова тв.

Трафикът е много натоварен от рано сутринта в съботния ден. Това се следи през последните 10 дни, когато гастарбайтерите започнаха да пътуват. Освен това, доста българи пътуват през почивните дни до Одрин на пазар.

В късните часове на петък вечерта обаче опашката от коли на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ” е стигала отвън бариерите на граничния пункт. Очаква се гастарбайтерите да пътуват интензивно към Турция и през идващите две седмици, а по-късно трафикът да се обърне в противоположна посока.

Чакането на границата на Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ” лишава повече от час, като в най-натоварените часове може да се чака и 7-8 часа.

През 2017 година през Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Капитан Андреево ” са минали над 2 милиона автомобила с над 5 млн. пасажери.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР