По Коледа стават чудеса, а хората малко по-добри и смирени.

...
По Коледа стават чудеса, а хората малко по-добри и смирени.
Коментари Харесай

Андреа се връща в Пайнер?

По Коледа стават чудеса, а хората малко по-добри и смирени . Доказателство за това дадоха Андреа и притежателя на „ Пайнер” инж. Митко Димитров, които водиха люта война през медиите в последните седмици. Певицата го назова лаком манипулатор, той пък я упрекна, че драпа да се върне в „ Пайнер” скрито, до момента в който плюе компанията по медиите след концерта в Пловдив. Заради нападките против музикалната компания изпълнителката влезе в пререкания и с със свои сътрудници като Галин.

Малко преди Рождество обаче Андрей и Митко Пайнера се видели и изгладили разликите си. „ Опитах се да открия казуса на спор сред мен и Митко Димитров. Очевидно дружно сме в една система, която за всички Вас е част от промишлеността, наречена “поп фолк”, само че за нас е доста повече. Тя е нашият живот. И двамата сме повлияни от смяната,която настава освен в музиката в България, а и в самата страна.

Очевидно всеки един от нас има своя взор над нещата и своя проекция по какъв начин би трябвало да се случват нещата в музиката. Да, нападнах го, тъй като знаех, че имаме проблем, който не сме разрешили между тях. Не извинявам нито неговите действия, нито моите. Но осъзнах, че сме задоволително интелигентни да намерим решение на тази драма,която за жалост стана обществено притежание.
Разговорът, който организирахме посред ни ме накара да осъзная,че и двамата сме засегнати от протичащото се по един или различен начин”, призна някогашната на Кобрата. „

Силно имам вяра,че успяхме да намерим консенсус,в който вместо врагове да бъдем обединени под една концепция, а точно: място има за всички под слънцето, а това слънце е точно музиката. Имам ясното чувство и мощно се надявам, че оттук насетне можем да бъдем сътрудници и другари, които си имат доверие”, написа още Андреа и почитателите незабавно заподозряха, че тя се връща в Пайнер и даже си помечтаха за дует сред нея и Анелия.

фотография фейсбук андреа
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР