По Коледа, освен че се случват чудеса, често се предлага

...
По Коледа, освен че се случват чудеса, често се предлага
Коментари Харесай

Големите новини на Сашо Кадиев и Ивелина Чоева

По Коледа, като се изключи че се случват чудеса, постоянно се предлага и брак. Или най-малко по този начин направи артистът и телевизионен водещ Александър Кадиев.

Той употребява магията на празника, за да помоли своята обичана - моделът Ивелина Чоева, с която има връзка от няколко години, да се омъжи за него. Кадиев изиска ръката на избраницата си навръх Бъдни вечер и то пред очите на майка ѝ Мария и мъжа й Стоян.

Александър Кадиев не пропусна да показа в обществените мрежи късото клипче от специфичната вечер, с което направи почитателите си очевидци на този толкоз значим за двойката миг. 

" Любов моя, ще се омъжиш ли за мен? Искам вечно да сме дружно, да се разбираме и да си оказваме помощ ", се чува как споделя артистът, докато пада на колене с годежния пръстен в очакване на нейното " Да ". А то не закъснява.

39-годишният Александър Кадиев има щерка Катерина (7 г.) от предходна своя връзка, само че досега не се е женил. Що се отнася до Ивелина Чоева, тя е на 24 години и е от Хасково. Завършва университет UEL в Лондон, където се насочва към модата.
 Ивелина Чоева, Vogue Horoscope и една корица
Българка на корицата на Vogue Украйна

Ивелина Чоева в 12 секси фрагмента

Снимала се е за доста известни марки и е взела участие в акции на Fendi, Loreal, Max Factor, Tresseme, Samsung, като в същото време има и няколко материала за фешън списания като Harper`s Bazaar, Cosmopolitan и Glamour. През 2019 г. Ивелина Чоева беше на корицата на януарското особено издание на Vogue Horoscope в Украйна.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР