По Коледа често си пожелаваме материални подаръци. Нормално е, работили

...
По Коледа често си пожелаваме материални подаръци. Нормално е, работили
Коментари Харесай

Пожелай си - когато и известните искат да имаш бебе

По Коледа постоянно си пожелаваме материални дарове. Нормално е, работили сме интензивно през цялата година, желаеме да се порадваме на нещо ново.

Но има хора, за които желанията не могат да се купят с пари, тъй като са по-големи от живота. Всъщност, те са самия живот.

Tези хора желаят да имат бебе. Но за жалост не на всеки е обещано да му се случи елементарно. Затова по Коледа, когато се случват чудеса, една пловдивска клиника инициира към този момент за пета година акцията "Пожелай си ".

View this post on Instagram
Аз поддържам „ Пожелай си! “ – акцията, която за пета година подарява две ин витро процедури на двойки с репродуктивни проблеми! #wishanewlife2019

A post shared by Iliana Lazarova (@ilianalazarova) on Dec 6, 2018 at 1:01am PST

Благодарение на нея клиниката ще направи допустима фантазията на повече български фамилии, като подари две ин витро процедури. Тази година от екипа на клиниката споделят, че „ Пожелай си! “ ще протече с положителни послания по време на акцията. Целта е да се изпращат прочувствени и вдъхновяващи фотоси свързани със светлите празници, които предстоят.

Кампанията започва от 01 Декември 2018 и ще продължи до 25 Декември 2018 година До тази дата могат да се изпращат фотосите. До 20.01.2019г. всеки може да се включи с гласоподаване за избрана фотография. Екипът на клиниката обичайно ще разгласи кои са щастливците на 21 Януари, 2019г.

View this post on Instagram
Аз поддържам „ Пожелай си! “ – акцията, която за пета година подарява две ин витро процедури на двойки с репродуктивни проблеми! #wishanewlife2019 ❤

A post shared by Magi Djanavarova (@magidjanavarova) on Dec 12, 2018 at 4:36am PST

За да аплайват в акцията „ Пожелай си! “, участниците би трябвало да изпратят фотография на: [email protected]. Тя би трябвало да е прочувствена, положителна и вдъхновяваща в духа на светлите празници. Всеки един претендент може да изпрати единствено по една фотография. Няма ограничаване за това какво ще бъде показано в определеният кадър. Към снимковия файл в имейла би трябвало да бъдат добавени три имена, възраст, град по местоживеене, телефон за контакт и настоящ e-mail адрес.

View this post on Instagram
Аз поддържам „ Пожелай си! “ – акцията, която за пета година подарява две ин витро процедури на двойки с репродуктивни проблеми! #wishanewlife2019 @invitronewlife

A post shared by [D]ZIDAROVA (@desizidarova) on Dec 17, 2018 at 4:34am PST

Всяка фотография ще бъде прегледана от модератор. След утвърждение ще бъде качена в страницата на “Пожелай си!” в формалният уебсайт на клиниката и Facebook профилите на клиниката.

Най-коментираната и подкрепяна фотография в формалният уебсайт на клиниката www.newlifeclinic.bg - “Пожелай си! “ ще получи първата безвъзмездна ин витро процедура..

Най-позитивната и прочувствена фотография на един от претендентите ще бъде определена от екипа на клиниката и фирмите, които поддържат “Пожелай си! “ за втората ин витро процедура.

Всеки един участник ще получи линк със своята фотография, а неговите близки и другари ще могат да поддържат с коментар в формалният уебсайт на клиниката до 20.01.2019 година.
 image2_16x9.png ГОДИШНИЯТ ХОРОСКОП ЗА 2019! Какво следва в кариерата, любовта и здравето пред 12-те зодии На фокус
„ Нека дружно да заредим с позитивни страсти и въодушевление всички, които имат потребност от нас. Убедени сме, че дружно ще успеем да напълним интернет пространството с усмивки и обич в поддръжка на доста хора, които имат една същинска съкровена фантазия “, разясняват от клиника New Life по отношение на акцията „ Пожелай си!”.

За промотират акцията, доста звезди също се включиха със своите положителни послания за сбъдване на това най-ценно предпочитание. Стискаме палци на всички, да дадеш живот е най-ценният подарък.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР