По колата има драскотини от лек сблъсъкСтоличната полиция издирва стрелец,

...
По колата има драскотини от лек сблъсъкСтоличната полиция издирва стрелец,
Коментари Харесай

Стреляха по БМВ и офиси в София

По колата има драскотини от лек конфликт


Столичната полиция търси стрелец, разкрил огън по автомобил БМВ. Куршумите са надупчили и стъклата на офис постройка, само че случаят се е разминал без потърпевши.

Изстрелите отекнали към 20,10 ч на ул. “Бойчо челник ” в квартал “Яворов ”, покрай Военно-историческия музей. По първични данни цел е била колата, паркирана през офис постройката, а евентуално витрините са надупчени от рикошети. Стреляно е 8 пъти с револвер. От Столична дирекция на вътрешните работи не оповестиха за арестувани по случая.

Сайтове оповестиха, че по време на пукотевицата в офисите на няколкото частни компании към момента е имало чиновници. Работещи в постройката обаче изрично опровергаха това пред “Труд ”. Те завиха, че последните им сътрудници са си тръгнали към 19, най-късно 19,30 ч. Версията им е, че в тази ситуация става дума за почистване на сметки сред наркомани. Хората бяха безапелационни, че БМВ-то е спряло инцидентно на улицата там и не е на някои от шефовете им.

По колата личат следи от охлузване след удар с различен автомобил, по тази причина и не е изключено стрелбата да е при шофьорска кавга, след която са избягали всички участници.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР