По книжарниците вече можете да откриете „Разгневеният бог“ от Л.

...
По книжарниците вече можете да откриете „Разгневеният бог“ от Л.
Коментари Харесай

„Разгневеният бог“ от Л. Дж. Шен – изкуството на изгарящата страст

По книжарниците към този момент можете да откриете „ Разгневеният господ “ от Л. Дж. Шен („ Крадецът на целувки “, „ В случай на знамение “, „ Спароу “) – трета част от трилогията „ Ол Сейнтс “, която стартира с „ Красиво неблагоразумие “ и продължи с „ Раненият рицар “. Двама герои, които към този момент незадълбочено познаваме от предходните две книги – мистериозният и тъмен Вон Спенсър и надарената Ленора Асталис – най-сетне излизат от сенките, с цел да опишат личната си пламенна и оцветена в кървави краски история.

Всяко момиче в „ Ол Сейнтс “ познава Вон Спенсър. Красавецът, който дружи с Найт Коул и с никого различен. Недостъпният принц, който се забива с друго момиче всеки уикенд и постоянно е подготвен да остави нечий нос разкървавен по пътя. А в този момент е най-обещаващият студент на гениалния художник и изкуствовед Асталис, шеф на академията за бъдещи създатели.

Но Вон има тъмна загадка – девойките не го вълнуват. Не полово – в последна сметка това са просто потребности, които той задоволява. Никоя не е успявала да пробие бронята и да доближи до кухото място, където би трябвало да е сърцето му.



Или съвсем никоя. И когато тя се появява, ориста си отмъщава за всички разрушени сърца, които Вон е оставил по пътя си.
Ленора е негова състудентка. Скулпторка, която даже не осъзнава размерите на личния си гений. Свободна и неудържима. Негов противник. Дъщеря на ментора му. И най-големият му зложелател.

Както художниците знаят, когато смесваш масло с вода, резултатът е несполучлива покруса. Всички девойки, които Вон е срещал до момента, са били като умерено езеро. Но Ленора е огън. А когато хвърлиш запалена съчка в маслото, близките е най-добре да се скрият някъде, с цел да не бъдат засегнати.
„ Разгневеният господ “ от Л. Дж. Шен поставя завършек на една от най-популярните ѝ и обичани поредици по целия свят. От срещата на две счупени души, които търсят излекуване в „ Красиво неблагоразумие “, през кротката деликатност на „ Раненият рицар “, „ Разгневеният господ “ води читателя в най-мрачната и непредвидена посока до момента.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР