По книжарниците вече можете да намерите от британската авторка Кери

...
По книжарниците вече можете да намерите от британската авторка Кери
Коментари Харесай

Време за четене: „Фатална изповед” за истината, която убива

По книжарниците към този момент можете да намерите от английската авторка Кери Бийвъс – трилър с сантиментален привкус, който незабавно ще попадне на радара на почитателите на Клеър Макинтош , Паула Хоукинс и Рут Уеър .

Една тъмна нощ. Един трагичен случай. Погрешното място в неправилния миг. Колко е елементарно да бъде отнето едно бъдеще…

Лайла Андерсън се разсънва в болничното заведение. Тя не знае по какъв начин е попаднала там, не схваща какво се е случило. Предната вечер е трябвало да мине гладко. Нейна другарка я е изкарала на среща на сляпо със своя прочут Марк с вярата да ги сватоса. Планът е бил явен – вечеря и няколко коктейла, а по-късно той я е откарал към тях.

Когато лекарите ѝ споделят, че тя е единствената оживяла от ужасна автомобилна злополука, това няма никакъв смисъл. Марк е умрял на място, починала е и седемнайсетгодишната Стефани , която е управлявала другия автомобил. Лайла не може да си спомни нищо от това. Диагнозата е частична амнезия, само че лекарите имат вяра, че паметта ѝ ще се възвърне изцяло. Тогава Лайла ще получи отговорите, от които има потребност – парченцето от пъзела, което усеща, че ѝ се изплъзва.

Джак Фоули е унищожен след гибелта на сестра си Стефани. Когато вижда Лайла онлайн, той не може да се сдържи и избухва против нея, обвинявайки я за отнетото бъдеще на младото момиче. Но когато необяснимите произшествия, от които Лайла се измъква на косъм, зачестяват, Джак стартира да осъзнава, че орисите им са окончателно преплетени.

Някой желае да запуши устата на Лайла и може би това е ключът към гибелта на Стефани. Единственото, с което разполагат, е няколко съмнения и един медальон, който не принадлежи нито на Стефани, нито на Лайла, само че неразбираемо по какъв начин се е появил измежду движимостите ѝ в болничното заведение. Останалото е заключено в главата на Лайла и лека-полека стартира да се разкрива във неочаквани проблясъци. Но ще успее ли тя да оцелее задоволително дълго, с цел да възвърне цялостната картина?

 книга Ciela книга Ciela

на Кери Бийвъс е слисващ разказ, който смесва трилър и романтика по пътя на двама души към истината, към оцеляването… и един към различен.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР