По-късно тази година Cardano ще навлезе в Voltaire ерата, която

...
По-късно тази година Cardano ще навлезе в Voltaire ерата, която
Коментари Харесай

Voltaire ерата на Cardano: Овластяване на общността за децентрализирано управление

По-късно тази година Cardano ще навлезе в Voltaire ерата, която има за цел да сътвори самодостатъчна система, позволяваща на участниците в мрежата да направляват бъдещото развиване на платформата посредством системи за гласоподаване и ръководство на паричния поток.

Макар че ерата вкара разпределена инфраструктура, същинската децентрализация изисква платформата да се поддържа и усъвършенства по децентрализиран метод. По време на Voltaire ерата участниците в мрежата ще могат да оферират хрумвания за възстановяване на Cardano , за които заинтригуваните страни ще могат да гласоподават посредством съществуващия развой на залагане и прехвърляне.

За да се финансира бъдещото развиване, Voltaire ще включва система за ръководство на паричния поток, която ще сплотява част от всички такси за транзакции, с цел да поддържа дейностите по развиване след процеса на гласоподаване.

След като бъдат въведени системите за гласоподаване и ръководство на парите, общността на Cardano ще управлява бъдещето на платформата. Тя ще разполага с нужните принадлежности, с цел да я развива от сигурна, децентрализирана фондация, основана от IOG.

Неотдавна IOG показа настояща информация за Voltaire епохата в Cardano и акцентира CIP-1694 – предложение за усъвършенстване на Cardano, кръстено на годината на раждане на френския мъдрец на просвещението Волтер.


 


Това предложение е значима част от ръководството на идващото потомство на Cardano. То се основава взаимно с общността, с цел да обезпечи механизми на веригата, които да подобрят демократичното взимане на решения в цялата екосистема.

Преди месец IOG, Фондация и EMURGO организираха семинара CIP-1694 в Колорадо, с цел да съберат информация и да употребяват груповата просветеност на общността на Cardano.

IOG възнамерява да организира поредност от събития за общността през 2023 година, с цел да може CIP да напредне към валидиране и използване от общността, защото платформата се приготвя да навлезе в Voltaire и да сложи началото на нова епоха на ръководство.

Към момента на писане на публикацията ADA се търгува на цена от $0.35 с 24-часов размер от $235.3 милиона.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР