По-късно същия ден паднал и наранил главата си. Получил е

...
По-късно същия ден паднал и наранил главата си. Получил е
Коментари Харесай

България Се Моли! Толкова Нелепо, Ужасяващ Инцидент С Най-Обичан Български Актьор! В Кома Е! В Пирогов Се Борят За Живота На Самия

По-късно същия ден паднал и наранил главата си. Получил е хематом. Той се почувствал зле, имал мощно главоболие, превозен е до благоевградската болница от околните си с персонален транспорт. При направените проучвания на скенер е открито, че има кръвоизлив в мозъка. Получил е хематом на мозъка. Артистът изпаднал в кома и е подложен на апаратна вентилация, написа struma.bg.

След среднощ с реанимобил под интензивно наблюдаване на незабавен екип е превозен за София.

Приет е в шокова зала на „ Пирогов ”, където по-късно е опериран. Неотлъчно до него е брачната половинка му. Столични неврохирурзи се борят за живота му. Николай Кимчев е измежду емблемите на културния живот в регионалния център на Пиринско, известен е със своите изяви на сцената като артист и артист.



Той е с родословие от кв. Ораново, Симитли, където има вила, в която обича да отсяда със фамилията си през почивните дни. Николай Кимчев неотдавна е пенсионер, само че продължава да играе в киното и в спектаклите в благоевградския спектакъл. Има двама синове, брачната половинка му е учител в ЮЗУ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР