, по-известна у нас като , ще даде становище по

...
, по-известна у нас като , ще даде становище по
Коментари Харесай

Венецианската комисия със становище по проекта на ГЕРБ за Конституция до средата на ноември

, по-известна у нас като, ще даде мнение по плана на ръководещите за нова конституция на страната доникъде на месец ноември, съобщи кореспондент на БГНЕС.
Новината разгласи депутатът от ГЕРБ, която през днешния ден оглави, занимаваща се с предлагането за нов главен закон. Тя се базира на писмо, изпратено от ръководителя Джани Букикио, което е в отговор на запитването от българска страна, направено предходната седмица. В кореспонденцията Букикио показва, че ръководеният от него съвещателен орган не знае дали законодателната самодейност ще се окаже сполучлива, само че мнение му ще способства за националния спор по тематиката.
 Успя ли Борисов посредством Народното събрание да си обезпечи елементарен метод за смяна на Конституцията? Успя ли Борисов посредством Народното събрание да си обезпечи елементарен метод за смяна на Конституцията?
48 депутати ще могат да предизвикват референдум по значим въпрос – дали има огромен гаф в новия Изборен кодекс, посредством който ще може да с...
Десислава Атанасова разгласи още, че новосъздадената краткотрайна комисия ще организира първото си съвещание през идната седмица, на което ще бъдат признати процедурни правила за работата ѝ, а всичко ще се предава онлайн за оптималната бистрота.
„ Приех да съм ръководител на краткотрайната комисия за разглеждане на план за нова Конституция с ясното схващане за отговорността, която ще нося, само че и за рецензиите, които ще следват, а и те към този момент не закъсняват. Държа да отбележа, че комисията няма функционалност на. Тя не може да трансформира Конституцията, а е основана за да разиска оптимално транспарантно и експертно всички оферти “, означи Атанасова пред публицисти в Народното събрание.

Тя увери, че ще предложи основаването на към комисията, в който да вземат участие представители на всички професионални организации на юристите, както и такива от академичната общественост.
 Захариева: Докладът на Европейска комисия е справедлив и ясно показва и напредъка, и оставащите дефицити Захариева: Докладът на Европейска комисия е справедлив и ясно показва и напредъка, и оставащите дефицити
" И различен път сме го гледали този филм, всеки чете отчета за върховенството на закона в Евросъюза както му е преференциално. За мен отчетът е...
„ Ще поканя всички неправителствени организации на спор по отношение на измененията в частта „ “, което ѝ считам, че ще отговор на констатациите в Доклада за. Ще поканя всички извънпарламентарни партии и сдружения, още веднъж за спор и за замяна отзиви и мнения “, даде обещание още Десислава Атанасова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР