По искания на Районна прокуратура - Силистра двама мъже на

...
По искания на Районна прокуратура - Силистра двама мъже на
Коментари Харесай

Крадците на дизелово гориво в силистренското село Белица остават в ареста

По претенции на Районна прокуратура - Силистра двама мъже на възраст 47 година и 51 година, привлечени към наказателна отговорност за това, че при изискванията на рисков рецидив, направили кражба на дизелово гориво от частна компания, остават ареста. Във връзка със случая към наказателна отговорност са привлечени още двама мъже – родственици на арестуваните – на 42 година и на 18 година Спрямо по-възрастния от тях е взета мярка за неотклонение „ парична гаранция “, наложена му е и възбрана да напуща рамките на Р. България, а на 18-годишния е наложена мярка „ подписка “, защото той е неосъждан и без престъпни регистрации.

На 13 февруари 2023 година, вследствие на авансово планувана интервенция, трима от четиримата мъже били арестувани директно откакто направили кражба на 200 л дизелово гориво, което източили от паркиран в двора на частен парцел в село Белица товарен автомобил. За да обхванат в обекта, те унищожили част от ограда, а откраднатото пренесли с лек автомобил, благосъстоятелност на единия. Откраднатото гориво било открито прикрито.

Работата по случая продължава под управлението и надзора на Териториално поделение – Тутракан при Районна прокуратура – Силистра. Определенията на съда подлежат на обжалване пред Окръжния съд в града.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР