По искане на Териториално отделение – Девня при Районна прокуратура

...
По искане на Териториално отделение – Девня при Районна прокуратура
Коментари Харесай

Задържаха под стража двама мъже, извършили кражба на ремарке

 По искане на Териториално поделение – Девня при Районна прокуратура – Варна съдът наложи най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража “ по отношение на двама мъже от Девня – на 20 година и на 21 г, оповестиха от пресслужбата на Апелативна прокуратура- Варна.

Те са привлечени като обвинени за кражбата на ремарке за автомобил, осъществена след прелиминарен сговор. За единия закононарушението е осъществено в изискванията на  опасен рецидив, а за другия - в изискванията на повторност и в изпитателен период, натрапен му като наказване за друго сходно действие.

Досъдебното произвеждане било формирано на 8 октомври 2021 година след получен сигнал за осъществена кражба на ремарке за автомобил от частен двор в град Девня. В хода на следствието е установенa съпричастността към осъществяване на закононарушението на двамата мъже.

Въпреки младата си възраст, те са добре известни на органите на реда и към този момент са осъждани за похищения против собствеността.

Определението на Девненския областен съд, с което през днешния ден двамата обвинени са  арестувани под стража, предстои на обжалване пред Окръжен съд - Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР