По искане на Софийска районна прокуратура, Софийски районен съд задържа

...
По искане на Софийска районна прокуратура, Софийски районен съд задържа
Коментари Харесай

По искане на Софийска районна прокуратура съдът задържа под стража гражданин на Алжир, заканил се с убийство на охранители с нож

По искане на Софийска районна прокуратура, Софийски областен съд задържа под стража жител на Алжир, заканил се с ликвидиране на охранители в магазин.
 
М.А. е притеглен към наказателна отговорност за това, че на 26.11.2023 година към 14,00 часа в магазин на бул. " Княгиня Мария-Луиза " в гр. София, взел от топлия щанд за закуски понички, баничка и кроасани и ги изял. След това се отправил към изхода, само че бил спрян от двама охранители на магазина, които го помолили да заплати за храната, която бил изял. Обвиняемият отказал, извадил нож и споделил на мъжа и дамата, че ще ги убие.
 
По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушения по член 144, алинея 3, т. 1, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс и по член 194, алинея 3, вр. алинея 1 от Наказателен кодекс, а М.А. беше арестуван за период до 72 часа.
 
Състав на Софийски областен съд се съгласи с доводите на наблюдаващия прокурор, че има заплаха обвиненият да се укрие и постанови по отношение на него най-тежката мярка за неотклонение " задържане под стража ". Мярката предстои на обжалване пред Софийски градски съд.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР