По искане на Районна прокуратура - Видин съдът е наложил

...
По искане на Районна прокуратура - Видин съдът е наложил
Коментари Харесай

Спипаха пиян полски шофьор на ТИР в района на Дунав мост 2

По искане на Районна прокуратура - Видин съдът е наложил мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на полския жител М. М. Чужденецът е бил притеглен в качеството на обвинен за осъществено от него закононарушение – ръководство на моторно транспортно средство след приложимост на алкохол.

Около 16:50 ч. на 26.11.2020 година, на път Е79, в региона на светофара за метод към Дунав мост 2 – Видин, М.М. управлявал товарен автомобил м. „ Волво “ с прикачено ремарке. При осъществена инспекция било установено, че лидерът е в нетрезво положение. По подобаващ ред било открито наличие на 2.66 промила алкохол в кръвта му. По случая е било формирано досъдебно произвеждане, в хода на следствието на което са били разпитани очевидци и събрани писмени доказателства.

В правосъдното съвещание за разглеждане на настояването на Районна прокуратура – Видин за установяване на мярка за неотклонение се е приело, че се касае за висока степен на социална заплаха на действието. Извършителят му е непознат жител, заради което съществува заплаха да напусне страната и да се укрие, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР