По искане на Районна прокуратура – Разлог съдът е наложил

...
По искане на Районна прокуратура – Разлог съдът е наложил
Коментари Харесай

Мъж, задигнал метална каса с над 36 000 лева, остава в ареста

По искане на Районна прокуратура – Разлог съдът е наложил мярка за неотклонение „ Задържане под стража “ по отношение на В.С., упрекнат за осъществена от него кражба от комплекс в гр. Банско през нощта на 27 против 28 август 2018 г, оповестиха от пресцентъра Апелативна прокуратура-София.

От офис на сдружение била отнета железна каса с намиращите се в нея парични средства, благосъстоятелност на компанията, дружно с ключове и компютър, принадлежащи на шефа му.

В резултат на осъществените оперативно- издирвателни мероприятия е бил открит създателят действието – В.С. от гр. Варна. Чрез потребление на техническо средство, той развалил вратата на терасата и проникнал в помещението, след което укрил касата в храстите наоколо до комплекса с желание по-късно да я разбие.

В хода на следствието предметът на действието е бил открит, а причинителят на закононарушението арестуван. Установено е, че отнетата парична сума е в размер 35 647.22 лв. и 1 535.40 евро. Местонахождението на компютъра е посочено на проверяващите от В.С., като движимостта е била конфискувана при оглед в местността „ Кошерината “.

Разследването продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР