По искане на Районна прокуратура-Плевен, Районен съд-Червен бряг взе постоянна

...
По искане на Районна прокуратура-Плевен, Районен съд-Червен бряг взе постоянна
Коментари Харесай

Задържаха младеж, откраднал пари, огнестрелно оръжие и боеприпаси

По искане на Районна прокуратура-Плевен, Районен съд-Червен бряг взе непрекъсната мярка за неотклонение задържане под стража във връзка с С.Ш. на 19 години.

По досъдебното произвеждане С.Ш. е притеглен като обвинен за тежко съзнателно закононарушение, за това, че в изискванията на повторност в значителен случай е лишил 3250 лв., револвер марка „ Глок “ 19 диаметър 9х19мм, 19 броя муниции диаметър 9х19мм, 2 броя пълнители, 20 броя муниции диаметър 3006 SP, 2 броя брезентови чанти, първенец марка VARTA, черно кожено портмоне от владението и без единодушието на В.П., като отнетите движимости не са били под непрекъснат контрол и предмет на кражбата са огнестрелно оръжие и муниции – закононарушение по член 195, ал.1, т.2, 7 и т.10, вр. член 194, ал.1 от Наказателен кодекс.

Извършителят е осъждан за закононарушения срещу собствеността.

За осъщественото закононарушение законът планува наказване отнемане от независимост от една до 10 години.

По импортираното искане, Районен съд град Червен бряг е приел доводите на Районна прокуратура-Плевен, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано съмнение за авторството на действието и е налице заплаха С.Ш. да извърши други закононарушения, както и да се укрие.

Действията по следствието не престават под управлението на Районна прокуратура-Плевен от проверяващ служител на реда.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР