По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи мярка за неотклонение

...
По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът определи мярка за неотклонение
Коментари Харесай

Задържаха мъж, блудствал с момиче в Старозагорско

По искане на Районна прокуратура-Казанлък съдът дефинира мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на М.Ш., на 29 година, притеглен като обвинен за това, че на 13 декември 2019 година, в с. Г. Сахране, обл. Стара Загора, е направил дейности за да удовлетвори полово предпочитание, без съвкупление с лице от женски пол, на 19 година, посредством потребление на безпомощното й състояние– закононарушение по чл.150 ал.1 от Наказателния кодекс, оповестиха от пресцентъра на прокуратурата.

По формираното досъдебно произвеждане, под управлението на Районна прокуратура-Казанлък, досега са осъществени разпити на очевидци, събрани са писмени доказателства, назначена е експертиза и други

Съдът почете настояването на Районна прокуратура-Казанлък и одобри данните, които характеризират дееца като лице с висока степен на социална заплаха, трайно незачитащ публичните порядки и открития в страната правов ред, с оглед метода на осъществяване на действието - в дома на потърпевшата, до момента в който тя се къпела, а майка й се намирала на втория етаж на къщата. Престъплението е осъществено в изпитателния период по предишно наказание, като по отношение на М.Ш. се води и друго неприключило наказателно произвеждане.

Определението на Районен съд – Казанлък е влезнало в законна мощ и не предстои на обжалване.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР