По искане на Районна прокуратура – Разград съдът определи най-тежката

...
По искане на Районна прокуратура – Разград съдът определи най-тежката
Коментари Харесай

50-годишен посегна сексуално на възрастна жена, задържаха го

По искане на Районна прокуратура – Разград съдът дефинира най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ за М.К. на 50 година Той е притеглен към наказателна отговорност за това, че направил полово посягане над стара жена. Мъжът е упрекнат за закононарушение по член 152, алинея 1, т. 1 от Наказателен кодекс.

М.К. се познавал със сина на жертвата, като от време на време му помагал за осъществяването на разнообразни работни задължения. Временно мъжът нощувал в пристройка към къщата на своя прочут в разградско село, където живеела и потърпевшата. 50-годишният обвинен направил закононарушението, за което бил упрекнат, на 5 август през нощта. 

Още на идващия ден М.К. бил арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващия случая прокурор от Районна прокуратура – Разград, а все още към този момент е в ареста за непрекъснато. Работата по доказване и документиране на осъщественото закононарушение продължава. Определението на Районния съд предстои на обжалване пред Окръжен съд – Разград, оповестиха от пресцентъра на Апелативна прокуратура - Варна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР