По искане на Районна прокуратура – Пловдив съдът в Карлово

...
По искане на Районна прокуратура – Пловдив съдът в Карлово
Коментари Харесай

19-годишен окрадна 450 лв. от тото пункт в Карлово, съдът го остави в ареста

По искане на Районна прокуратура – Пловдив съдът в Карлово дефинира най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на 19-годишен мъж. Той е притеглен като обвинен за това, че на 14 октомври 2023 година, в  Карлово, е лишил непознати движими движимости – 450 лв., от владението на Директива за птиците „ Български състезателен тотализатор “, гр. София, без единодушието на управлението, с желание незаконно да ги присвои. Деянието е осъществено при изискванията на повторност. 
Прочетете още
Установено е, че на 14 октомври 2023 година, мъжът се намирал в гр. Карлово. В обедните часове той влезнал в тото пункт, като лишил от помещението сума от 450 лв.. Парите били сложени на един от плотовете в павилиона. Касиерката го видяла, подгонила го, само че не съумяла да го настигне и бил подаден сигнал на тел. 112. По-късно крадецът бил открит от полицейски чиновници в гр. Луковит.

Определението на Районен съд – Карлово може да се апелира пред Окръжен съд – Пловдив. Мъжът е остарял познайник на полицията и е бил осъждан за обири. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР