По искане на Районна прокуратура – Перник съдът остави в

...
По искане на Районна прокуратура – Перник съдът остави в
Коментари Харесай

Оставиха в ареста 19-годишния шофьор, помел кръгово съоръжение и ранил жена в Перник

По искане на Районна прокуратура – Перник съдът остави в ареста 19-годишния водач, който опустоши кръгово в Перник и блъсна друга кола в насрещното. При злополуката е потърпевша дамата, карала блъснатия автомобил.

В хода на следствието по досъдебното произвеждане са събрани доказателства за това, че на 30 август мъжът е управлявал лек автомобил, в Перник и на кръстовище на ул. " Юрий Гагарин " с ул. " Република " нарушил разпоредбите за придвижване. Вследствие на пътния случай била породена междинна телесна щета на лидер на друго транспортно средство.

Според информацията на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Перник за случая, потърпевшата е 35-годишна жена. Произшествието е станало към 22:25 часа. Шофьорът е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и е блъснал автомобила на дамата, която също е от града. Тя е настанена в столично лечебно заведение с разнообразни травматични увреждания. Шофьорите са тествани за алкохол и наркотични субстанции. Пробите са негативни.

В днешно съвещание съдът одобри доводите на наблюдаващия прокурор, че са налице предпоставки за взимане на най-тежката мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на обвинения, оповестиха още от Апелативната прокуратура.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР