По искане на Районна прокуратура – Бургас бе наложена мярка

...
По искане на Районна прокуратура – Бургас бе наложена мярка
Коментари Харесай

В Слънчев бряг задържаха две лица за склоняване към проституция

По искане на Районна прокуратура – Бургас бе наложена мярка за неотклонение по отношение на две лица, упрекнати в набиране и приемане на жена, която да бъде употребена за развратни дейности.

По искане на Районна прокуратура – Бургас бе наложена мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на З.М. и К.Т. Те са упрекнати за това, че незаконно са набрали и приели жена, целейки тя да бъде употребена за развратни дейности -. Деянието е осъществено, посредством потребление на насила. Престъплението е осъществено в интервала от 08.07.2021 година до 16.07.2021 година в курортен комплекс „ “.  То е квалифицирано по член 159а от  Наказателен кодекс, защото е осъществено в съучастничество сред обвинените, действайки като съизвършители, a във връзка с К.Т. действието е квалифицирано и по член 159г от Наказателен кодекс, защото е осъществено и при изискванията на рисков рецидив.
 Износът на проституция в чужбина - незаконен бизнес №1 у нас Износът на проституция в чужбина - незаконен бизнес №1 у нас
Най-доходоносният незаконен бизнес в България е износът на проституция в чужбина. Това демонстрира изследване на Центъра за проучване на де...

По време на следствието е открито, че с цел да прави развратни дейности, потърпевшата е принуждавана да използва кокаин и амфетамин. Отправени са и закани по отношение на нейния живот.

Определението на Районен съд-Несебър предстои на обжалване пред Окръжен съд-Бургас.

Още от КРИМИ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР