По искане на Районна прокуратура – Благоевград, Териториално отделение –

...
По искане на Районна прокуратура – Благоевград, Териториално отделение –
Коментари Харесай

Домашно насиилие в Сандански: Обвиняем за причиняване на телесна повреда и закана с убийство  остава в ареста 

По искане на Районна прокуратура – Благоевград, Териториално поделение – Сандански, по отношение на обвинения Р. Г. съдът взе мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Той е притеглен към наказателна отговорност по досъдебно произвеждане за закана с ликвидиране и причиняване на телесна щета. Двете закононарушения са осъществени от него в изискванията на домашно принуждение.

В хода на следствието са събрани доказателства, от които се открива, че Р. Г. и М. Г. се намират във фактическо съпружеско общуване. Заедно с двете си малолетни деца населяват жилище в гр. Сандански.

На 02. 12. 2023 година мъжът се заканил с ликвидиране на дамата, за което потърпевшата подала сигнал на телефон за незабавни случаи 112.

През нощта на 06. 12. 2023 година Р. Г. още веднъж отправил закани с ликвидиране по отношение на нея. В изискванията на домашно принуждение той й нанесъл удар с пестник в региона на корема. Пристигналият на място полицейски патрул задържал причинителя на действието.

Престъпните действия са осъществени от обвинения единствено няколко дни след освобождението му от пандиза на 24. 11. 2023 година, където той изтърпявал наложеното му наказване „ отнемане от независимост “.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР