По искане на прокуратурата в Стара Загора съдът остави в

...
По искане на прокуратурата в Стара Загора съдът остави в
Коментари Харесай

Оставиха в ареста мъж, заплашил майка си с убийство в Стара Загора

По искане на прокуратурата в Стара Загора съдът остави в ареста 28-годишен мъж, заплашил с ликвидиране майка си, оповестиха от обвиняването.

Установено е, че той живеел в общо домакинство с потърпевшата, която му е майка. Той не бил трудово зает и разчитал за облекчаване на битовите си потребности на потърпевшата.

Двамата постоянно имали спорове и кавги във връзка финансови средства, защото той бил подвластен от хазартни игри и постоянно залагал движимостите си. На 6 август потърпевшата била в дома си.

Мъжът се прибрал и обяснил, че бил заложил мобилния си телефон. Той изискал пари, с цел да го откупи. След отхвърли на потърпевшата да му даде пари, той почнал да я наскърбява и нагрубява, блъснал я и декларирал, че ще я убие.

Бил подаден сигнал на телефон 112 и той бил арестуван, до момента в който се опитвал да напусне местопроизшествието. Престъплението, за което е притеглен в качеството на обвинен и арестуван мъж, се санкционира с отнемане от независимост до 6 години.

Мъжът е престъпно проявен и неведнъж осъждан за закононарушения срещу собствеността, като са му налагани санкции „ отнемане от независимост “, които той е изтърпял дейно.

Съдт е решил, че от събраните по делото доказателства може да се направи обосновано съмнение, че той е направил закононарушението, за което е притеглен като обвинен и съществува действителна заплаха да се укрие или да извърши друго действие.

Взетата по отношение на него мярка за неотклонение може да се апелира пред Окръжен съд–Стара Загора

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР