По искане на прокуратурата е разпоредено да се вземат ядки

...
По искане на прокуратурата е разпоредено да се вземат ядки
Коментари Харесай

Регионалният министър: Липсва асфалт на още две отсечки, започва разследване

По искане на прокуратурата е разпоредено да се вземат ядки и да се създадат инспекции на един от секторите от София до Яна на Автомагистрала " Хемус ". Резултатите са сходни на това, което бях намерил - сред 20 и 24 см е дебелината при изискуеми по план 28 см. Има изчезнал асфалт. Започва следствие и ще се търси наказателна отговорност. Това сподели пред NOVA NEWS министърът на районното развиване и благоустройството Иван Шишков.

По думите му от Сливница до кръговото кръстовище на Банкя също са направени инспекции. " Там асфалтът по план е 22 см, а главно е 17-18 см. Георадар направи инспекция на Северната скоростна дъга, а резултатите се чака да излязат другата и по-другата седмица. Строителят и надзора би трябвало да носят отговорност. Държавата като възложител също носи своята отговорност. Очевидно ще би трябвало да се създадат съществени ремомнти ", изясни Шишков. 

Според него отсам подробният организационен проект за остатъка на Южната дъга на Околовръстния път е утвърден. А преди две седмици е утвърден и проектът за 9 лот на Автомагистрала " Тракия ".

" Всяка седмица отваряме вероятности за развиване на значими инфраструктурни обекти ", уточни той.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР